Salgskonsulent Tele og Data

Vi har ledig stilling som salgskonslulent innen tele og data, med hovedfokus på telefoni, nettsider og internett for bedriftsmarkedet

Generelt

Vi søker etter en selvgående og energisk selger som stiller store krav til seg selv og sine resultater. Vi tilby fastlønn og svært gode bonusordninger. I tillegg tilbyr vi full opplæring og videre oppfølging.

Om oss

Alfa Kommunikasjon AS er totalleverandør innen Tele- og Dataløsninger for næringslivet. Vi er et ungt selskap under stor utvikling og har behov for nye medarbeidere innen salg og markedsføring.
I dag er vi 6 fast ansatte og 3 deltidsansatte. Vi skal bygge opp selskapet til å bli en foretrukken leverandør innen våre produkter og tjenester. Vi har hovedfokus på markedet i Vestland, men har også en del kunder og satsning i Rogaland.


Stilling

Hovedsakelig er stillingen 3 delt (booke møte / avholde salgsprosessen / signere avtale). Vi har egen møtebooker, men selgerne booker også en del møter selv. Salgsprosessen foregår både via telefon/epost og i fysiske møter. Ved behov får selger også støtte i salgsmøter. 

Krav og kvalifikasjoner

Vi ser først og fremst etter riktig personlighet, men det er en fordel med salgserfaring og gjerne fra tele/data bransjen.

Ta kontakt for mer informasjon eller for å avtale tidspunkt for et intervju

Daglig leder
Henning Fyllingsnes
Tlf. 40622300
Epost hf@alfakommunikasjon.no

Salgssjef
Christoffer Evensen
Tlf. 401 63 311
Epost ce@alfakommunikasjon.no